Νέα

METRO ONE

Εντυπωσιακό reset προβλέπουν στελέχη της κτηματαγοράς στην μετά κορωνοϊού εποχή

Για εντυπωσιακό… reset της αγοράς ακινήτων στην μετά covid-19 εποχή, έκαναν λόγο οι εισηγητές διαδικτυακής ημερίδας, με θέμα «Το Real Estate στην Covid και μετά Covid εποχή».

Την ημερίδα διοργάνωσαν το Ελληνοσερβικό Εμπορικό, Τουριστικό, Επαγγελματικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βόρειας Ελλάδας και το Παρατηρητήριο Τιμών και Εκτιμήσεων Ακινήτων Ν.Α. Ευρώπης.

Κοινή συνισταμένη των ομιλητών, ότι το ξέσπασμα της πανδημικής κρίσης ανέκοψε την ανοδική πορεία της αγοράς ακινήτων, που άρχισε να σταθεροποιείται το 2019 μετά από σειρά χρόνων που πλήττονταν, αλλά και η διαπίστωση ότι η μετά covid-19 εποχή θα σημάνει για τον κλάδο ανατρεπτικές αλλαγές και μεγάλες ευκαιρίες.

Αναφερόμενος στα μεγάλα έργα που έχουν ήδη μπει σε τροχιά υλοποίησης και έχουν πλέον χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης, ο αντιπεριφερειάρχης υποδομών και δικτύων Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλιας, τόνισε ότι με την αναμόρφωση στην εικόνα της Θεσσαλονίκης που θα επιτευχθεί, μοιραία θα δοθεί ώθηση και στην αγορά ακινήτων. «Η κτηματομεσιτική αγορά θα γνωρίσει άνθιση στην μετά covid-19 εποχή», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Μεγάλες ευκαιρίες στην αγορά ακινήτων που για να αξιοποιηθούν θα πρέπει να συνοδευτούν από γενναίες θεσμικές ρυθμίσεις, παροχή κινήτρων και χρήσιμων εργαλείων, τόνισε ότι βλέπει ο πρόεδρος του ΤΕΕ-τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, Γεώργιος Τσακούμης. Επισήμανε ότι το project που αγορά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης αποτελεί το πιο εμβληματικό από αυτά που προγραμματίζονται, λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι αυτό που θα δώσει Brand στην πόλη της Θεσσαλονίκης».

Πηγή: iefimerida.gr - Ακίνητα: Εντυπωσιακό reset προβλέπουν στελέχη της κτηματαγοράς στην μετά κορωνοϊού εποχή

Tags: Νέα
Loading...